Confederació Catalana de la Fusta
Deduccions fiscals per a les empreses que han desenvolupat nous productes al 2010 PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La Llei 4/2008, de 23 de desembre 2008, inclou la deducció de Mostraris del moble i productes de fusta dins del concepte d’Innovació Tecnològica.

 

Un “mostrari” a efectes pràctics, està constituït per tota activitat de disseny, fabricació i immortalització de “nous productes” per primera vegada com a medi de presentació per a la comercialització de la producció industrial.

 

Atenent a això, les empreses que hagin realitzat despeses al 2010 per al desenvolupament de nous productes o un nou catàleg, poden obtenir una deducció a l’Impost de Societats del 8% de les despeses del projecte, entre les que s’inclouen:

 

  • Hores de personal de l’empresa dedicat al nou “mostrari”
  • Col·laboracions externes de disseny de producte o gràfic
  • Fotografiat de col·leccions
  • Despesa de materials per a prototips (inclosos motllos)
Llegiu-ne més...
 
La Fusta s’estrena a la Televisió a la sèrie documental “Vivir Con Madera” PDF Imprimeix Correu electrònic

La sèrie documental 'Vivir con Madera', que s'emmarca dins del projecte amb el mateix nom liderat per la Confederació Espanyola d'Empresaris de la Fusta (CONFEMADERA), s'estrenarà a La 2 de Televisió Espanyola (TVE) el dimecres 1 de desembre dins del programa 'l'Aventura del Saber' (10:00 h). En els diferents capítols s'aborden les múltiples facetes de la fusta des de varis punts de vista: històric, cultural, artístic, sostenible, industrial, etc., Posant l'accent en la seva modernitat i importància per als estils de vida del futur.

 

{Més informació}

 
Manual d'ergonomia per a màquines del sector de transformats de la fusta: ERGOMAD PDF Imprimeix Correu electrònic

L'Institut de Biomecànica de València (IBV) ha realitzat, per a la "Unión de Mutuas", un estudi d'ergonomia per a màquines del sector de transformats de la fusta. L'objectiu d'aquest estudi és orientar els agents implicats en el sector i dirigit a la protecció dels usuaris de màquines i eines.

 

La composició del manual consta de 3 parts: valoració econòmica de màquines, estudi de campo a empreses del sector i fitxes de màquines amb recomanacions ergonòmiques per a la millora dels llocs de treball.

Llegiu-ne més...
 
Pla Renova’t de finestres 2011 PDF Imprimeix Correu electrònic

El 22 de desembre de 2010 es va presentar a Barcelona el Pla Renova't de finestres per al 2011, dotat amb 8.500.000 € per a Catalunya.

 

Aquest pla va dirigit a habitatges particulars, edificis del sector terciari i rehabilitacions integrals de blocs d'habitatges. Per acollir-se a l'ajuda s'han de renovar els tancaments dels buits de l'envolvent (finestres, portes vidrieres i claraboies) d'edificis situats en territori català, que millorin un 20% l'eficiència tèrmica respecte dels substituïts, i tinguin marcatge CE. A més de complir amb el Codi Tècnic de l'Edificació segons tipus d'edifici i zona geogràfica.

Llegiu-ne més...
 
Disminueix la demanda d'FP de Fusta i Moble a Catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic

Les demandes d'estudi en cicles de formació professional de Fusta i Moble i Pell i Tèxtil han dismïnuït en més de 100 alumnes.

Llegiu-ne més...
 
<< Inici < Anterior 11 12 13 14 Següent > Final >>

Pàgina 14 de 14