Confederació Catalana de la Fusta
CONFEMADERA y el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya estrechan relaciones PDF Imprimeix Correu electrònic

Madrid, 9 de marzo de 2012

 

La Confederación Española de Empresarios de la Madera (CONFEMADERA) se reunió el pasado día 7 con el Centro Tecnológico Forestal de Cataluña (CTFC) en Solsona (Lleida) con el objetivo de encontrar posibles sinergias de colaboración que fomenten la competitividad forestal, el desarrollo rural, la gestión sostenible de los bosques y la construcción con madera a través de herramientas como la formación, la investigación tecnológica y la concienciación de la sociedad, mediante el desarrollo de alianzas público-privadas.

Llegiu-ne més...
 
ACC10 organitza les Sessions 360º: estratègies per millorar la teva empresa PDF Imprimeix Correu electrònic

El teu model de negoci s’està esgotant? Necessites transformar-lo? Tens una proposta de valor diferenciada per oferir al mercat? Coneixes les expectatives dels teus clients? I dels “no clients”? Busques nous models d’ingressos per créixer?

 

ACC10 organitza les sessions 360º per tota Catalunya

 

Llegiu-ne més...
 
Programa para el empleo de jóvenes menores de 30 años - CONFEMADERA / FEDERMUEBLE PDF Imprimeix Correu electrònic

Amb la finalitat d'afavorir la inserció laboral de joves, ajudar les empreses a captar nous talents per obrir nous mercats i millorar l'empleabilitat dels joves menors de 30 anys al sector de la fabricació i comercialització de mobles, CONFEMADERA (Confederación Española de Empresarios de la Madera) i FEDERMUEBLE (Deferación Española de Empresarios del Mueble) tira endavant un pla de formació gratuïta (e-Learning de 300 hores) complementat amb pràctiques no laborals relacionades amb la formació (60 hores).

Llegiu-ne més...
 
Curs de CADWORK organitzat per l'Institut Català de la Fusta PDF Imprimeix Correu electrònic

L'Institut Català de la Fusta, ha programat pels dies 21, 22 i 23 de Març de 2012 un curs de disseny d'estructures de fusta mitjançant el programa CADWORK, que es realitza a les instal·lacions de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès

Llegiu-ne més...
 
Inspeccions serradores i indústries de la fusta per evitar la introducció del nematode PDF Imprimeix Correu electrònic

Per tal d'evitar la introducció del nematode (organisme nociu que origina una greu malaltia als pins) de la fusta del pi a Catalunya, s'han establert unes mesures de control, que entres d'altres, poden concretar-se en inspeccions a serradores i indústries de la fusta.

A l'informe adjunt hi podreu trobar un seguit d'actuacions que s'han dut a terme des de la Direcció General del Medi Natural i biodiversitat.

<Accés a l'informe>

 
<< Inici < Anterior 11 12 13 14 Següent > Final >>

Pàgina 11 de 14