18/07/2012 - Jornada d'iniciació a l'exportació a la seu de la CCF PDF Imprimeix Correu electrònic

El dia 18 de juliol de 2012, a la seu de la Confederació Catalana de la Fusta s'hi organitza una jornada d'iniciació a l'exportació per a les empreses del sector fusta i moble

 


La internacionalització és, i ha de seguir sent un factor clau per a la superació de la crisi i la millora de la competitivitat de les empreses.

 

Per això ACC10 ha organitzat unes jornades informatives amb les que es pretén arribar al màxim nombre d’empreses catalanes.

 

Des de la Confederació Catalana de la Fusta volem incidir en aquest tema, oferint a les empreses del sector de la fusta i el moble una jornada informativa específica, que es celebrarà a la nostra seu a Barcelona.

 

OBJECTIUS: Dotar de la informació i eines necessàries a aquelles empreses que s’estiguin plantejant ampliar la seva àrea d’acció a mercats internacionals, per tal que puguin detectar el seu potencial real.

 

PROGRAMA

  1. La motivació per exportar
  2. El producte i/o servei
  3. Els mercats
  4. Els canals de venda
  5. Les eines de promoció i comunicació

 

METODOLOGIA: Es combinaran les exposicions del ponent amb la resolució de casos. Així mateix, s’anirà complimentant un formulari que servirà com a full de ruta personalitzat per iniciar el procés d’internacionalització amb eines per estudiar els mercats de destí i decidir els canals a utilitzar.

 

ADREÇAT A: Empreses del sector de la fusta i el moble amb voluntat d’internacionalitzar-se.

 

DATA DE REALITZACIÓ: 18 DE JULIOL DE 2012

 

LLOC: Travessera de les Corts, 361, ent. 1a. 08029 BARCELONA   [Com arribar-hi]

 

HORARI: De 9 a 14 h.

 

COST: 50€ + IVA

 

INSCRIPCIONS: Les inscripcions només es poden fer al següent formulari electrònic

 

Més informació al telèfon 93 323 32 00 (Francesc Almendros)