Salutació President PDF Imprimeix Correu electrònic
Ramon Gabarró i Taulè

Benvinguts a la pàgina Web de la Confederació Catalana de la Fusta, que engloba les federacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

 

Aquest sector dóna feina directa a 17.000 persones mitjançant 2.600 empreses i uns altres milers indirectament com poden ser empreses de maquinaria per a la fusta, ferreteries, envernissadors, transportistes, etc. Catalunya es la primera comunitat autònoma de l’estat en volum d’exportació.

 

La Confederació representa al sector de la fusta tant a nivell territorial dins de Confemadera com a nivell sectorial en el nostre país a traves de Foment del Treball. També participem en la negociació del conveni col·lectiu tant a nivell estatal com provincial mitjançant les federacions de les 4 províncies catalanes i amb els nostres representants a Madrid.

 

Estem presents al Centre Tecnològic per a la difusió del Moble de Catalunya, del qual som fundadors, i també a l’Institut Català de la Fusta.

 

Som l’interlocutor vàlid del sector de la fusta amb les diferents conselleries de la Generalitat de Catalunya per als temes que afecten a la indústria de la fusta, com poden ser la formació professional, el foment de les exportacions o la normativa industrial. Des de la Confederació donem la benvinguda a totes aquelles persones, empreses i associacions o gremis interessats a col·laborar amb nosaltres per tal de continuar millorant la posició d’un sector tan antic i tant noble com és el de la fusta

Us encoratgem a participar-hi des dels Gremis i Associacions que us són propers.

 

Joan Josep Royo i Cabanes

President de la Confederació Catalana de la Fusta