Sessió CENFIM: Solucions per a l'exportació PDF Imprimeix Correu electrònic

Sessió CENFIM: Solucions per a l'exportació

  

Quan i on: Dilluns 13/12/2010 a les 17:00 a CENFIM (Avda. Generalitat, 66  - la Sénia)  {Com arribar-hi}

 

Objectiu: L'objectiu de la sessió és adquirir coneixements sobre les exportacions i com gestionar-les adeqüadament, com per exemple com callcular el preu al Marroc o a Egipte, quan pot trigar un contenedor fins a Guinea, o quin port és el més adient per a fer arribar el producte...

 

Perfil dels assistents: Gerents, responsables deptartament d'exportació i administració

 

Seguiment: Presencialment a la Sénia i per videoconferència a través d'Internet directament des de les empreses. Com que està limitat el número d'assistents, es tindrà en compte l'ordre d'inscripció a l'hora d'assignar els enllaços per accedir a la videoconferència. Teniu accés punxant aqui a un vídeo de 2 minuts de duració que us ho explica com funciona l'eina.

 

Programa: El programa de la sessió tindrà les ponències següents:

 

  • Presentació. Antonio Ruiz (CENFIM)
  • L'exportació: Documentació i cobrament.
  • Fases econòmiques del transport.
  • Introducció a costos i Incoterms. Novetats 2010
  • Torn de preguntes

  • Ponent: Carlos Arola Dir. General Arola, empresa especialitzada en gestió de comerç internacional. Consultor de la Cambra de Comerç Internacional (INCOTERMS 2010). Professor en el Màster de Negocis Internacionals (Univ. Pompeu Fabra). Membre fundador de l'Associació Espanyola de Representants Duaners OEA.

  • Inscripció: La inscripció a les sessions és gratuïta. Aviseu amb un correu electrònic a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  o bé una trucada al 977 57 01 22 indicant el nom de la persona que assistirà, l'empresa, e-mail, telèfon de contacte i tipus d'assistència (presencial o videoconferència)

 

{Més informació}