Antigues jornades REM: Jornades en clau HABITAT PDF Imprimeix Correu electrònic

Enguany tenim importants canvis previstos per a les antigues jornades REM (Reflexió Estratègica del Moble) que es celebraven a Montbrió del Camp.

 

 

Ja no estarem sols els empresaris del moble. Les properes seran unes jornades d’immersió on hi participaran empresaris de la resta de clústers de l’hàbitat català: il·luminació, tèxtil, aixetes, domòtica i llars de foc (el que diem clúster de l’hàbitat: HabiCAT). Aquest plantejament obre diferents possibilitats de networking per explorar conjuntament noves oportunitats de negoci amb sectors en els que escomprateixen qüestions de distribució tant en retail com en contract.

 

Les de l’any 2011 tindran lloc el 24 i 25 de febrer. Durant les properes setmanes rebreu informació des d’ACC10 amb un avançament del programa previst i instruccions per a la inscripció.

 

Com sempre, procurarem oferir-vos un programa molt atractiu que ajudi a reflexionar sobre les claus per guanyar competitivitat en el nostre sector. A més, el nou format facilitarà al màxim la coneixença d’empresaris de sectors afins al vostre, amb els que explorar nous projectes conjunts d’innovació en producte o comercialització en retail o contract.

 

{Més informació sobre les Jornades de Reflexió Estratègica del Moble}