Curs de formació per a consultors en certificació forestal i auditors teòrics forestals PEFC PDF Imprimeix Correu electrònic

L'Ens Català Sol·licitant de la Certificació Forestal (ENSCAT) com entitat formadora reconeguda per PEFC Espanya, promou i organitza el curs de formació per a consultors en certificació forestal i auditors teòrics forestals PEFC, juntament amb l'Associació Catalana Promotora de la Certificació Forestal (ACPCF), propietària de la marca CATFOREST, i la Universitat de Lleida amb la col·laboració del Centre de la Propietat Forestal (CPF).

L’objectiu del curs és el de formar alumnes com a consultors en certificació forestal i auditors teòrics forestals PEFC, d’acord amb la Norma UNE 162002:2013 de Gestió Forestal Sostenible (GFS) i la Norma Internacional PEFC ST2002:2013 de Cadena de Custòdia (CdC), i com a consultors en la marca CATFOREST d’acord amb el Reglament que l’empara.

El curs serà semipresencial, i va dirigit especialment als alumnes de Màster universitari en Enginyeria de Forests i en general a totes les persones que disposin de la titulació mínima d'Enginyer/a Tècnic/a Forestal (ETF) o Graduat/da en Enginyeria Forestal (GEF).


Part presencial

 

  • Lloc de realització: Universitat de Lleida
  • Nombre d’hores lectives: 30 hores.
  • Horari: de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 17.00 hores.
  • Dates: 4 i 19 de febrer i 4, 11 i 18 de marc de 2016.

 

Part online

  • La part online s’impartirà per mitja de la plataforma de la UdL.
  • Dates: de l’1 de febrer al 31 de març de 2016.

 

Es realitzarà de l’1 de febrer al 31 de març de 2016 a la Universitat de Lleida i tindrà una duració de 75 hores teòriques, amb desenvolupament de casos pràctics.

 

La preinscripció al curs serà del 21 de desembre al 15 de gener de 2016.


Per a més informació
:

Ens Català Sol·licitant de la Certificació Forestal PEFC

Persones de contacte: Teresa Cervera i Raquel Marfà

Tlf: 93 574 70 39

Correu-e: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Web: www.enscat.org