Joan-Josep Royo, nou president de la Confederació Catalana de la Fusta PDF Imprimeix Correu electrònic

L’han escollit l'11 de juny en l’assembla que l’entitat ha celebrat a Girona, organitzada amb la col.laboració de la patronal FOEG

 

L’empresari Joan-Josep Royo és el nou president de la Confederació Catalana de la Fusta, en substitució de Ramon Gabarró, que ha presidit la Confederació durant els darrers dos anys. L’elecció s’ha dut a terme avui en l’assemblea que l’entitat ha celebrat a l’AC Hotel Palau de Bellavista de Girona, en un acte organitzat amb la col•laboració de la patronal FOEG. Joan-Josep Royo, president de la Federació d’empresaris de la Fusta de Tarragona, agafarà ara el relleu com a principal responsable de la Confederació.

 

El president sortint de la Confederació, Ramón Gabarró, ha presidit l’Assemblea, en la que s’ha aprovat la memòria d’activitats del 2014 i els comptes anuals de l’entitat. Han intervingut també els arquitectes tècnics Sònia Puig i Jordi Salvat, que han exposat la nova normativa de fusteria exterior; el director del Centre de Difusió Tecnològica de la Fusta i el Moble, Joaquim Solana, ha exposat alguns projectes d’aquest centre; i els professors Jordi Planella i Daniel Lorenzo, de l’IES Brugulat de Banyoles, han parlat de la formació dual del sector.

 

L’acte ha comptat també amb les intervencions del president de l’Associació de la Fusta de Girona, Josep Navio; el nou president de la Confederació, Joan-Josep Royo; i el director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Vicenç Estanyol, que ha tancat l’acte.

 

D'esquerra a dreta: Ramon Gabarró (President sortint de la Confederació i actual president de CENFIM), Vicenç Estanyol (director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural), Joan-Josep Royo (nou President de la Confederació Catalana de la Fusta), Mireia Santamaria (gerent de la FOEG) i Josep Navio (President de l'Associació Autònoma d'Empresaris de la Fusta de Girona).